CARLINGS - NÄYTTÖ

KAMPANJA ALUEEN OHJEISTUS


Kampanja alueen ohjeistus tuli suoraan Norjasta visualisteilta. Joten kampanja alueelle tuli selkeät säännöt ja ohjeistukset kuinka se tullaan toteuttamaan. 

Ohjeistuksessa kerrottiin mitä tuotteita laitetaan esille ja mihin kohtaan aluetta. Carlingsin omassa palvelussa, johon ohjeet tulevat on kerrottu kuinka nämä alueet tullaan rakentamaaan. 
Jokaisesta kampanja alueelle tulevasta tuotteesta on laitettu kuvat, joka helpottaa tuotteiden etsimistä. Jos tuotetta ei ole ollenkaan varastossa tai sitä ei ole saapunut vielä niin on annettu sijais tuotteet joita käytetään niin kauan kunnes alkuperäinen tuote on saapunut.NAISTEN KAMPANJA ALUE

Naisten kampanja alueessa hyödynnetään mahdollisia joululahja ideoita sekä joulu oleskelua. Myymälän etuosassa oleva kampanja rekki on siis täytetty erilaisilla uutuus college asuilla. Asuja näihin rekkeihin laitettiin kahta eri väriä vihreää ja harmaata. Vihreä oli tarkoitettu eteen tulevaksi ja harmaa sen taakse.

Kokoja näissä tuotteissa laitoimme naisille esille niin että yleisimpiä kokoja olisi 2 kpl ja muita yksi. Eli XS 1 kpl, S 2 kpl, M 2 kpl, L 1 kpl ja XL 1 kpl. Poikittaiseen rekkiin tuli farkkuja sekä beigen värinen huppari. Huppari oli meillä korvaava tuote sillä meillä ei ollut harmaata college paitaa tarpeeksi jotta olisimme saaneet sitä laitettua tähän.

Alueen rakennus

Aloitin ensimmäisenä tyhjentäntämään vanhan kampanja alueen pois. Meillä oli tätä kampanjaa ennen Lee:n farkku tarjous, joten otin farkut rekeiltä pois, viikkasin ne ja vein ne uusille paikoille, jotta saimme alueen siistiksi ja vanhat tuotteet pois kaiken tieltä.

Kun rekki oli tyhjennetty lähdin etsimään myymälästä ohjeiden mukaisesti uusia tuotteita. Kävin tuote kerrallaan kaikki oikeat tuotteet esille varmistaen, että kaikissa on oikeat koot, henkarit yms. 

Etsin oikeat farkut ja nipsutin ne niille tarjoitetuilla henkareille ja asetin ne oikein päin ja siististi esille. 

Viimeisenä hain julisteen siihen tarkoitetulle paikalle ja kävin rekin vielä läpi, että kaikkia kokoja on tarpeeksi, rekki olisi siisti ja hyvin täytetty sekä hintalaput yms asettelin siististi.Kampanja alueen seinät

Kampanja alueen seiniin kuuluvat myymälän sisäänkäynnistä kolme ensimmäistä ''blokkia''. Blokkeihin ollaan annettu myös selkeät ohjeistukset, jota noudatetaan. Joskus saattaa tulla myös, että näiden blokkien rakenteita tarvitsee muuttaa uusiksi, jolloin seinistä irroitetaan hyllyt ja asetetaan eri korkeuksille tai muutetaan tangossa olevien koukkujen määrää yms.
Tässä kampanjassa rakenteen olivat samat kuin vanhassa kampanjassa, joten niitä ei tarvinnut lähteä muuttamaan.

Seinien kampanja koostuu farkuista, bändipaidoista, juhlavaatteista ja myös toki monista muista.   Helpointa oli lähteä etenemään alatankojen tyhjentämisestä. Keräsin kaikki vanhan kampanjan tuotteet pois ja etsin niille uudet paikat tai viikkasin varastoon jos niille ei paikkaa löytynyt tai hyllyissä oli jo tiettyä kokoa. Etenin blokki kerrallaan.

Farkkujen pois ottamisessa etenin yksi farkku tyyli kerrallaan sillä niitä piti viikata ja etsi uudet paikat ja tämä vei aikaa, joten pyrin pitämään hyllyt siisteinä vaikka kampanjaa vaihdettiinkin. Keräsin tilalle uudet farkut ja nipsutin ne esille.

Kun olin kerännyt kaikku uudet yläosat ja nipsuttanut kaikki farkut lähdin tekemään ylätangoilla olevia naisten yläosia. Carlingsilla on ohjeistus, että ylähyllyillä tulisi olla kaksi tai 3 tuotetta ja niiden tulisi olla erituotteita, esim. t-paita, pitkähihanen sekä neuletakki. Tämä tarjoaa asiakkaalle asukokonaisuuden sekä tekee tangosta kevyemmän näköisen.
Yleensä pyritään myös laittamaan mahdollisimman kevyt tuote eteen keskitangolle, kuten toppi tai t-paita.

'
Graafinen ilme pysyi kampanja alueella. Vain myymälän loppu osaan ilmestyi uusi graafinen juliste, kun rakensimme sinne bändipaita seinän, niin sinne tuli siihen sopiva juliste.

MIESTEN KAMPANJA ALUEEN RAKENNUS

Miesten kampanja alueeseen saimme samat ohjeet kuin naisten. Myymälän kolme ensimmäistä blokkia oli tarkoitettu tätä varten. Ylähyllyille tuli luoda asukokonaisuuksia myös alatangoilla pyrittiin pitämään asukokonaisuus teemaa esim. kolme eri hupparia ei tulisi olla vierekkäin vaan mielummin t-paita, kauluspaita ja huppari ja mahdollisesti sama järjestys toistuisi.

Miesten puolella korostui enemmän kampanjan teema eli '' gift ideas''. Miesten alueella heti sisäänkäynnin yhteydessä on kampanja pöytä sekä rekit. Naisilla on vain rekit.
Pöydän ansioista on mahdollista tuoda esiin erilaisia joululahja ideoita kuten sukkapaketit, pyjama setiti, viikatut bändi t-paidat ja myöhemmin täytimme kampanja alueelle myös miesten alushousu paketteja.
Myös rekeissä hyödynnettiin asukokonaisuus ideaa. Eli kannustetaan ostamaan pelkän t-paidan sijaan myös siihen sopiva kauluspaita. Näin helpotetaan asiakkaan taakkaa, etsiä sille sopiva pari ja tehdään lisämyyntiä.


Graafisen ilmeen loi joululahja idea juliste, jonka toisella puolell oli tuotekuva alueella olevasta paidasta. Minun mielestä pöytä oli erittäin toimiva ja helppo kuluttajan kannalta, sillä se tarjoaa suoraan erilaisia joululahja ideoita ja pyrkii herättämään mielenkiintoa tuotteiden värien, muotojen ja siisteyden avulla.
Valmis kampanja pöytä. Pöydästä saa heti idean mitä varten se on siihen rakennettu. Joulua.

MALLINUKET

Mallinukkejen vaatteiden koko

Miehillä:
  • Paita tai muu yläosa : Reilu M tai L koko
  • Housuissa koko 32
Naisilla
  • Paita tai muu yläosa: Yleensä S koko
  • Housuissa koko 26
Mallinukkejen pukeminen oli minulle yllätys, kuinka ''työlästä'' se oli. En ollut tajunnut ennen kuinka paljon nukke painaa.

Meillä on nukkeja, joiden kädet, ranteet ja jalat irtoavat toisistaan. Nuken raajat saavat irti toisistaan kääntämällä ja nostamalla ja samalla periaatteella kiinni eli kääntämällä ja laskemalla. Malli nuket puettiin niin että ensin irroitetaan nuken yläosa ja puetaan jäljelle jääneeseen alaosaan  housut. 
Yläosasta irroitetaan kädet ja puetaan paita, jolloin laitetaan toinen käsi paikoilleen. Tämän jälkeen puetaan neule toisen käden läpi ja tässä kohtaan laitetaan toinen käsi neuleen hihaan ja laitetaan käsi nukkeen kiinni.
 OPISKELIJA SUUNNITTELEE TUOTTEEN, TILAN TAI PALVELUN


Hankkii tietoa yleisimmistä tietolähteistä oman alansa kulttuurista, historiasta, tyyleistä ja ajanilmiöistä sekä hyödyntää niitä työn suunnittelussa

Olen itse pitkään käyttänyt Carlingsia vaatteiden ostossa, joten osa tuotteista ja tyylimaailmasta on ollut entuudestaan tuttua.

Seuraan paljon tämän tyylilajin edustajia sosiaalisissa medioissa ja nään lähes päivittäin ajanilmiöön liittyviä julkaisuja, videoita, kuvia ja paljon muuta. Tämä helpottaa runsaasti, kun miettii asiakaspalvelua niin osaa lähteä suosittelemaan sopivia asukokonaisuuksia asiakkaille.


Ideoi ja suunnittelee oma-aloitteisesti ammattialan tuotteen, tilan tai palvelun yhdessä asiakkaan kanssa

Kampanja- alueen ohjeistus käytiin yhdessä läpi. Luin läpi minulle annetun ohjeistuksen, jonka jälkeen kävimme asiasta keskustelua. Mietimme työvaihteet, pohdin ja ratkaisin työ järjestyksen ja miten etenen ja mistä aloitan.

Mietin puuttuvan tuotteen tilalle vaihtoehdoista uuden, miettien miten se toimii muiden tuotteiden kanssa ja kysyin muilta mielipidettä ja arviota luodakseni oikeanlaisen ja toimivan kokonaisuuden.

Keskustelee asiakkaan kanssa tuotteen, tilan tai palvelun ominaisuuksista käyttäen sujuvasti ammattisanastoa

Kommunikoimme aloitus vaiheessa mitä pitää tehdä ja kävimme myös keskustelua tuotteista. Ammattisanastoa tuli mm. tuotteista puhuttaessa niiden tuotenimillä.

Keskustelimme myös blokeista, mallinukeista, assoista (assat), heppateline yms.

Hankkii tietoa yleisimmistä tuotteeseen, tilaan tai palveluun soveltuvista valmistusmenetelmistä, materiaaleista ja työvälineistä

Työvälineitä kampanja alueen rakentamiseen en tarvinnut sen ihmeempiä, kuin portaat, viikkaustaso ja -lauta, kurottaja ''keppi''.

Muut valmistusmenetelmät tulivat ilmi kun keskustelimme miten joidenkin vanhojen alueiden rakentamisessa ollaan toimittu.


Työskentelee kuluttajansuojalain sekä tekijänoikeuslain velvoitteiden edellyttämällä tavalla

Kuluttajansuojalaki on tärkeää myymälässä toimimisen kannalta. Kampanja-alueen esillepanossa sitä oli vaikea tuoda ilmi muutoin, kun että myydään oikeasti hyvä laatuisia tuotteita ja tarjotaan asiakkaalle vaihtoehtoja palauttamisen, vaihtamisen ja reklamaation välillä. Jos asiakasepäröi muistutetaan häntä hänen oikeuksistaan.


Arvioi selkeästi valintojen vaikutusta tuotteen, tilan tai palvelun toimivuuteen, kestävyyteen, esteettisyyteen, laatuun ja hintaan

Vaikka itse en tuotteita kampanja- alueelle valinnut mutta pohdin miksi juuri nämä tuotteet kuuluvat tähän. Mielestäni oli hyvä veto laittaa ''oleskeluun'' tarkoitettuja vaatteita hetki ennen joulua esille, sillä jouluksi moni kaipaa mukavaa olo asua. 

Kuulin ja keskustelin myös muutaman asiakkaan kanssa, jotka kyselivät tuotteesta, että tämä on ollut myös nuorilla kova toive joululahjaksi, joten kun tuote on kampanja- alueella heti myymälän alkupäässä se kutsuu tiettyä kohderyhmää ja tämä palvelee.

Hinta- laatu suhde näissä kampanja- alueen college asuissa ja farkuissa on kohdillaan. Hintahaarukka pyörii n. 39,90 - 59,90€. Colleget ovat 100% puuvillaa kuin myös farkut.

Esteettisyys on pitkälti mietitty myös Norjan päässä, mutta värit sopivat hyvin yhteen, se houkuttelee asiakasta koskemaan ja tutkimaan aluetta. Esteettisyyttä pystyy eheyttämään pienillä asioilla kuten asettelut, siistiminen ja tuotehuollolla.

Suunnittelee omaa työtään itsenäisesti ja tekee selkeän työsuunnitelman hyödyntäen ammattialan ohjelmistoja

Kampanja-alueeseen on määrätty tietyt tuotteet sekä niiden asettelu. Siinä kohtaa mikäli jokin tuote on lopussa, on vähän tai puuttuu kokonaan saa kampanja-alueen korvata toisilla tuotteilla, mutta näistäkin tuotteista annettiin vaihtoehdot. Tähän alueeseen ei tarvinnut käyttää monia vaihtoehtoisia tuotteita, sillä meiltä löytyi suurin piirtein kaikki. Ainoa mikä puuttui oli college asuun sopiva paita, jonka korvasin toisella saman sävyisellä, jotta yhteneväisyys tässä alueella pysyisi.

Hyödynsin aluetta rakentaessani Carlingsin henkilökunnan käyttämää sovellusta, jossa kerrotaan kaikki mitä pitää tietää alueista, kuten kappalemäärät, koot, tuotekuvat, vara- asetelmat, graafiset ilmeet yms. 
Sieltä pystyin seuraamaan mikä kuuluu asettaa minnekkin sekä kuinka monta kappaletta. 
Myöhemmin kun olimme saaneet kampanja- alueen valmiiksi laitoimme kyseiseen palvelimeen, kuvat 
esillepano alueistamme ja saimme palautetta onko tuotteet oikein, onko asettelu hyvä ja jos oli kehittämisen varaa se myös kerrottiin siellä.

Aikatauluttaa tuotteen valmistamisen itsenäisesti

Kampanja alueelle oli annettu ylemmältä taholta deadline, jolloin sen oli oltava viimeistään valmis. Deadline työlle oli torstaina 2.12 klo 10.00. Aloitin kampanja-alueen teon 30.11 ja tavoitteena oli saada sisäänkäynti alue saman päivän päätteeksi valmiiksi ja onnistuin tässä. Bändi paidoista tehty esillepano alue valmistui deadline päivänä eli 2.12.

Laatii kustannusarvion ohjeiden mukaan

-

OPISKELIJA VALMISTAA TUOTTEEN, TILAN TAI PALVELUN

Noudattaa ammattialan työturvallisuusohjeita sekä arvioi ja edistää ammattialan turvallisia työtapoja

Toimin työturvallisuusohjeiden mukaisesti. Nostin tuotteita oikea oppisesti vahingoittamatta itseäni ja muita. Toimin rauhallisesti välttäen äkkinäisiä liikkeitä tai tekoja, joista voisi seurata jonkin näköistä loukkaantumista minulle tai muille.
Pyrin olemaan kiipeämättä ylimmälle portaalle, välttääkseni kaatumista tai putoamista.
Tarkistin ennen ja jälkeen työn, että maassa ei ollut vaarallisia tai haitallisia esineitä, esim. ruuvit yms. Pyrin pitämään työpisteen aina siistinä, jotta liikkuminen oli helppoa, turvallista ja vaivatonta minulle sekä asiakkaille. Tarkistin myös työn lopetus vaiheessa, että kaikki työkalut oli kerätty ja alue oli turvallinen.

Ennakoivana turvallisuutena tervehdin jokaista aluetta ohittavan asiakkaan ja jos he tarvitsivat apua joko tarjosin heille sitä tai hain toisen henkilökunnan jäsenen palvelemaan heitä.

Keskustelee valmistukseen liittyvistä asioista käyttäen taitavasti ammattisanastoa

Kävimme keskusteluja esillepano asetelmista, rakenteista, kalusteista sekä käytimme lauseissamme ammattiin kuuluvia sanoja.

Mm. heppateline, spotti, assat, mallinuken torso, nipsuttaa, etunäyttö ja sivunäyttö.

Valitsee ja käyttää itsenäisesti ja huolella työhön soveltuvia työmenetelmiä, -välineitä, koneita ja laitteita ottaen huomioon materiaalien sekä tuotteen erityispiirteet ja ekologisuuden

Käytin itsenäisesti välineitä kuten viikkaustaso, viikkauslauta, hinnoittelijaa, kalusteiden asentamista sekä hälytysten asentamista. 

Työhön kuuluvat esillepanoalueiden tuotteet laitoin huolellisesti esille varmistaen, että pinot olivat suoria, paidat viikattu hienosti ja tasaisesti sekä tuotteita oikea määrä esillä. 
Hinnoittelijaa käytin huolella ja niin, että se ei ole asiakkaiden saatavilla ja kosketeltavissa.

Ekologisuudesta huolehdin kierrättämällä tuotteista tulevat roskat oikeisiin kierrätyspaikkoihin, kuten kirkaskalvomuovit kierrätetään omaan kun taas pahvit kierrätetään erikseen.
Käytin siis itsenäisesti kierrätystiloja ja osasin lajitella kaikki niiden oikeisiin paikkoihin.

Hankkii tarvittavat materiaalit oma-aloitteisesti ja käyttää niitä taloudellisesti minimoiden hukan syntymisen

Alueella käytetyt graafiset materiaalit ovat lähetetty meille joitakin aikaa sitten, vanhojen tilalle tuli juliste kuvia 2 kpl, joten laitoin ne niille merkityille paikoille. 

Esillepano alueen kuormasta ylijääneet pahvilaatikot hyödynnettiin blackweek tuotteiden palautuslaatikoina milloin lähetettiin takaisin tuottajalle. Näin hyödynnettiin tyhjiä laatikoita ja vältyttiin uusilta kustannuksilta, kuten laatikoiden ostolta. Julisteet säästetään mahdollisten tulevien mainoskylttien varalta.

Ottaa huomioon raaka-aineiden ja kemikaalien käsittelystä syntyvät ympäristövaikutukset ja hallitsee jätteiden lajittelun

Sillä suuriosa tuotteista on puuvillaa niin tiedostan sen, että raaka-aineet tulevat puuvillapelloilta ja kun raaka-aineita tuotetaan ja muunnetaan kuiduista kankaiksi siihen käytetään valtavasti vettä, kemikaaleja, jalostus resursseja sekä työvoimaa. Jonka myötä syntyy hiilidioksidi päästöjä. 
Koska tuotantoon en pysty itse vaikuttamaan niin pyrimme toimimaan meidän päässä mahdollisimman eettisesti ja kierrätämme mahdollisimman hyvin.

Meillä vieraili kierrätysasiantuntija kertomassa mitä tulee kierrättää ja mihin, joten tiedostan kierrättämisen ympäristövaikutuksia. Sekä hallitsen jätteiden lajittelun ja tiedostan huolimattomuudesta syntyneet kustannukset niin kauppakeskukselle, yritykselle kuin maapallolle. Kuten kirkas kalvomuoviin ei saa laittaa muun värisiä kuin kirkkaita, muuten koko kuorma menee pilalle ja näin näistä tuleva hyöty on mennyttä.

Valmistaa ammattialan tuotteen, tilan tai palvelun oma-aloitteisesti, laadukkaasti ja työsuunnitelman mukaisesti kustannusarviota seuraten

Toimin oma-aloitteisesti itse aluetta työstäen. Olin huolellinen ja toteutin työn mahdollisimman laadukkasti, varmistaen muilta työkavereilta, että jälki olisi heidänkin mielestä siisti. Toteutin työn seuraten ohjeistusta, poikkeamatta yhtäkään kohtaa. 

Ratkaisee aloitteellisesti työtehtävissä syntyneitä ongelmatilanteita yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa

Ongelma tilanteet pyrin selvittämään niin yksin kuin yhdessä. Jos tiedostin, että ongelma on sellainen mikä vaatii miettimistä mutta pärjään yksin niin hoidin sen ajan kanssa yksin, mutta näkökulma asioissa ja muiden kanssa keskusteluissa avartui uusia näkökulmia.

Kävimme siis ongelmat läpi yhdessä.

Tarkkailee työn, yksityiskohtien ja materiaalien laatua koko työskentelyn ajan sekä suorittaa korjaavia toimenpiteitä itsenäisesti

Tuotteita asetellesani tarkistin, että tuotteet ovat aseteltu oikein, kuten henkaroitu oikeinpäin, suoristin tuotteen tai rivin mikäli se oli vinossa tai sen muoto oli muuttunut.
Varmistin, että kalusteest olivat puhtaat ja tuotteet tulevat siinä edukseen sekä, että tuotteet ovat aseteltu oikein ja helposti asiakkaalle otettavaksi.

Vaihdoin koko järjestystä, jotta seinä näyttäisi siistimmältä eli s koko xs koon eteen, jotta alta ei näy ja roiku isommat koot.

Viimeistelee laadukkaasti tuotteen, tilan tai palvelun luovutuskuntoon

Lopussa viimeistelin kampanja- alueet. Tarkistin, että alueet ovat siistit eikä niissä ole ylitäyttöä yms. Asettelin tuotteen niin, että ne ovat mahdollisimman suoria, ei ryppyjä tai kosketuksen jälkiä.

Mallinukeilla asettelein vaatteet realistisen näköiseksi eli polviin rypytystä sekä hihoihin, asettelin paidan niinkuin sitä käytettäisiin (housujen sisään), luonnolliset käsien ja jalkojen asennot sekä viimeistelty yleisilme.

Luovuttaa tuotteen, tilan tai palvelun asiakkaalle sovitussa aikataulussa ja kertoo asiakkaalle selkeästi ja yksityiskohtaisesti sen ominaisuuksista

Työ valmistui aikataulussa. Työn valmistuessa katsoimme yhdessä sitä ja tutkimme onko kaikki tehty oikein ja pitääkö jotain vielä varmistaa tai hoitaa. Kävi pienimuotoista keskustelua valmiista työstä ja sain nähdä myös muiden myymälöiden valmiita tuloksia.

Lähetimme lopuksi kuvan valmiista lopputuloksesta Carlingsin sisäiseen ryhmään, josta meille annettiin palautetta.


Ohjaa asiakasta yksityiskohtaisesti luovutettavan tuotteen, tilan tai palvelun käyttöön ja huoltoon liittyvissä asioissa

-

Huoltaa tarkasti ja oma-aloitteisesti työssä tarvittavat työvälineet ja sähköiset alustat, kuten ammattiohjelmistojen tarvittavat päivitykset ja tallennustilat, ja kutsuu tarvittaessa paikalle ammattilaisen

Käytin kaikkea mitä pystyin omilla valtuuksillani käyttämään oma-aloitteisesti, mutta en omistanut tunnuksia paikkaan jossa oli ohjeistus niin pyysin työkaveria päästämään minut sisälle palvelimeen. Muutoin ammattilaisapuja ei tarvittu.

Ottaa vastaan palautetta omasta työskentelystään ja osaamisestaan sekä kehittää motivoituneesti työskentelytapojaan palautteen avulla.

Otin palautetta vastaan ja pyysin mielipiteitä ja näkökulmia työvaiheistani ja valmiista työstä. Palautteet olivat hyviä ja ohjasivat sekä opettivat minua paljon. Oli myös hienoa, että miten monta eri työskentely tapaa sain nähdä ja kehittää niistä kaikista minulle parhaimman.

Otin neuvoista oppia ja hyödynsin niitä parhaani mukaan.
OPISKELIJA HUOLEHTII TYÖHYVINVOINNISTA


Arvostaa omaa ja muiden työtä

Arvostan erilaisuutta ja jokaisen tapaa toimia erilailla. Halusin nähdä ja sain oppia jokaiselta jotain sekä erilaisia ratkaisuja toteuttaa asioita ja työtä. 

Annoin palautetta jos sitä pyydettiin, kehuin, kerroin onnistumisista sekä tarjosin apua ja otin sitä vastaan.

Edistää omalla toiminnallaan työyhteisön työhyvinvointia

Pyrin olemaan kaikille mukava ja oma itseni. Minulle tärkeitä piirteitä on, että kaikilla on hyvä olla joten pyrin pitämään kiinni yhteisöllisyydestä ja käydä erilaisia keskusteluja työhön liittyen kuin henkilökohtaisissa asioissa.

On motivoitunut työskentelemään yhteistyössä ja jakaa omaa osaamistaan

Olen motivoitunut ja en pelkää pyytää apua. On ollut hienoa, kuinka apua on saanut kun on pyytänyt ja aina ei ole edes tarvinnut pyytää niin minua on haluttu auttaa ja neuvoa. 
Yhteistyö on ollut kaikkien kanssa moitteetonta ja toiminut mielestäni puolin ja toisin hyvin.

Toivon ainakin, että olen ollut heille suuri apu ja näyttänyt edes jotain mitä osaan.

Noudattaa sovittuja työaikoja, käyttää työajan yrittäjähenkisesti ja joustaa muuttuvissa tilanteissa

Noudatin sovittuja työaikoja ja poissaolotilanteissa otin puhelimitse yhteyttä ja ilmoitin ajoissa mahdollisesta poissaolosta. 

Työajan käytin tehokkaasti ja parhaani tehden. Pyrin saamaan työt tehtyä ennen päivän päättymistä ja harvemmin niitä jäi seuraavalle päivälle.

Olin joustava minua ei haitannut jäädä pidemmäksi aikaa, jos tiedostin sen olevan tarpeellista. Toimin muuttuvissa tilanteissa mielestäni hyvin ja reilusti.

Huolehtii itsenäisesti ja aloitteellisesti työympäristön siisteydestä ja viihtyvyydestä

Siivosin omat jälkeni jottei muiden tarvitsisi ja huolehdin, että tilat joissa kaikki viettävät aikaa ovat puhtaita ja siistejä sekä viihtyisiä.

Mikäli työtehtävät alkoivat olemaan loppusuoralla ja työaikaa vielä oli niin siistin myymälää sekä varastoa ja helpotin näin muiden työtä js viihtyvyyttä etsiä tuotteita myymälästä tai varastosta.

Käyttää vaihdellen ja monipuolisesti ergonomisia työasentoja ja sekä huolehtii riittävästä taukoliikunnasta.

Pyrin vaihtelemaan työasentoja ja kenkiä, jotta jalat eivät rasittuisivat. Huomioin nostellessa laatikoita tai painavia asioita kehoni asennon ja korjasin mikäli nostin väärin. 

Taukoliikunnassa usein kävelin kauppakeskuksessa kierrellen toisia liikkeitä keräten askeleita ja huolehtien hyvinvoinnista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BRUNSSI

  Ihminen kuvassa Instagram 1x1 mittasuhde Flatlay Tausta